Jul 20, 2017

Eye Serum vs Eye Cream: Vad är skillnaden? - TULA hudvård

kära TULA,

mitt namn är Talia, och jag skulle betrakta mig själv som en lojal Tula-kund. Jag älskar och använder allt från gel toner till dimma! Att vara en sådan fan, jag tycker alltid att jag rekommenderar TULA till vänner och familj, men nyligen blev jag stumpad när min äldre bror frågade mig, Vad är skillnaden mellan deras ögonkräm och ögonserum? Måste du använda båda?

jag insåg att jag verkligen inte visste skillnaden. Jag har till och med gått vidare tula.com för att se syftet och beskrivningarna av varje produkt, men de låter likadant /

kan någon hjälpa till att klargöra detta för mig?

vänliga hälsningar,

Talia

Hej Talia,

vi är glada att höra att du är ett sådant fan och hoppas kunna fortsätta att vara bortsett från din hudvårdsresa. När det gäller din fråga Är du inte ensam. Faktum är att detta faktiskt är en av våra vanligaste vanligaste frågor så vi är glada att du frågade.

Multi Spectrum Eye Renewal Serum har en kylande applikator och innehåller ingredienser som retinol och växter för att minska utseendet på fina linjer och rynkor samt koffein för att minska utseendet på svullna ögon. På grund av sådana ingredienser och dess viktlösa konsistens rekommenderas detta serum för daglig användning, vanligtvis under din am-hudvårdsrutin eftersom produkten gör att dina ögon ser mer vakna ut. Inte bara det, du kan perfekt lägga på andra produkter som concealer!

när det gäller Revitalizing Eye Cream innehåller den C-vitamin för att minska utseendet på mörka cirklar och tjänar till att återfukta det känsliga området i ögats hud. Eftersom det är en så rik formel rekommenderas denna kräm för nattanvändning, vanligtvis under din PM-hudvårdsrutin, men kan också paras ihop med serumet för maximal effekt. I detta fall bör serumet appliceras före ögonkrämen.

måste du använda båda? Det är upp till dig! Men tänk på detta: medan den lätta formeln för ett serum tränger in i huden djupare, avdunstar den också snabbare. En tjockare formel, som en kräm, lagrad på toppen hjälper till att låsa in fukt och serumet. Att använda ett serum och grädde tillsammans hjälper till att öka potentialen hos båda!

Tula hudvårdsprodukter

hoppas detta hjälpte, Talia! Kontakta oss gärna för ytterligare förfrågningar. Fram till dess, leva vackert, leva balanserad, leva TULA.

xoxo,

Team TULA

vill du prova en enklare rutin? Kolla AskTULA: finns det något enkelt?

Kategorier: Articles

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras.