för några år sedan deltog jag i ett seminarium och hörde en talare säga något jag aldrig kommer att glömma. Han sa följande “mina damer och herrar, under hela mitt liv, jag har undrat vad meningen med livet är. Nu när jag har nått nästan slutet av mitt liv, vill du veta vad meningen med livet är?”

publiken sa Alla ” Ja ” med en entusiastisk röst.

” det bestämmer.”

jag förstod aldrig riktigt vad han menade med det förrän några år efter det kom jag över Darren Hardys sammansatta effekt och galen Produktivitetskurs. Darren Hardy var president för tidningen Success och i sin bok talar han om hur små handlingar och vanor förvärras varje dag ger gigantiska resultat över tiden.

han sa följande.

” du är det ackumulerade resultatet av alla val du har gjort tidigare. Det läggs till din midja, dina relationer och din plånbok.”

det var då jag insåg vad meningen med livet var.

det är alla val och vanor. Du ser, om du väljer att flyga utomlands och bo där, blir det ditt liv. Om du väljer att äta ohälsosam mat blir det ditt liv. Ditt liv är helt enkelt en samling val du har gjort i ditt liv, därmed meningen med livet.

i den här dikten vill jag dela med dig en kraftfull påminnelse om hur viktigt det är att installera positiva vanor i ditt liv. Njuta.

jag är din ständiga följeslagare.

jag är din största hjälpare eller tyngsta börda.

jag kommer att driva dig framåt eller dra dig ner till misslyckande.

jag är helt på ditt kommando.

hälften av sakerna du gör kan du lika gärna vända på mig, och jag kommer att kunna göra dem snabbt, korrekt.

jag är lätthanterad-du måste bara vara fast med mig. Visa mig exakt hur du vill ha något gjort, och efter några lektioner kommer jag att göra det automatiskt.

jag är tjänare till alla stora människor; och tyvärr, av alla misslyckanden också. De som är misslyckanden, jag har gjort misslyckanden.

jag är inte en maskin, även om jag arbetar med all precision hos en maskin plus en människas intelligens.

du kan köra mig för en vinst eller vända mig för ruin – det gör ingen skillnad för mig.

ta mig, träna mig, var fast med mig, och jag kommer att placera världen för dina fötter.

var lätt med mig och jag kommer att förstöra dig.

Vem är jag?

JAG ÄR VANA.

anonym

Håll dig stark och var obeveklig.

Khoa Bui

gratis BOOK7 sätt att öka försäljningen utan COLD CALLING

få omedelbar tillgång till dessa 7 hemligheter att öka försäljningen i ditt företag just nu!

Kategorier: Articles

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras.